Welke zijn de betere heteluchtfriteuses?

We hebben de 10 beste luchtfriteuses beoordeeld die je kunt kopen voor twee personen of grote gezinsmaaltijden, van Ninja, Instant, Philips, Cosori en meer We ontdekten dat de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 heteluchtfriteuse de beste zelfgemaakte frietjes maakte van elke heteluchtfriteuse die we hebben getest. Ze hadden een pluizig interieur en een knapperige buitenkant, met gelijkmatig gebruinde randen en overal consistent koken. Omdat er een verwijderbaar luchtbakinzetstuk is, kunt u ook de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 Air Fryer gebruiken om dingen zoals rijst of pasta op te warmen, die meestal door de sleuven in de heteluchtfriteuse vallen. Onze Instant Vortex Plus 6-in-1 heteluchtfriteuse met ClearCook en OdourErase review heeft meer details Onze Ninja Foodi DZ401 6-in-1 XL 2-mand Air Fryer review bevat meer details De Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven is een van onze favoriete broodroosterovens.

Het heeft een compact profiel dat uit het zicht kan worden opgevouwen en weggeklapt wanneer hij niet in gebruik is. Bij het frituren aan de lucht in de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven hebben we echt genoten van de grootte van het dienblad, dat genereuzer is dan veel heteluchtfriteuses in lade-stijl. Het maakte het verdelen van vlees of frietjes over de oven gemakkelijk, wat op zijn beurt de kooktijd versnelde. Je kunt de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven eenvoudig van binnenuit verlichten met een knop op het hoofdbedieningspaneel, wat betekent dat je je eten kunt controleren terwijl het kookt zonder de friteuse te openen.

Naast frituren aan de lucht, kan de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven aan de lucht braden, braden, bakken, uitdrogen, toast, bagels toasten en overschakelen naar een warmhoudstand. De onderkant van de oven gaat open voor gemakkelijker schoonmaken, maar er zijn nog steeds enkele gebieden die moeilijk met de hand te reinigen zijn. Onze Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven review bevat meer details. Kleinere huishoudens of mensen met minder keukenruimte zullen dol zijn op de Philips Essential airfryer XL, maar hij is duur voor de capaciteit en de gevel is een beetje rommelig.

Deze optie maakte serieus indruk op ons met zijn kookvermogen, maar we ontdekten dat het een van de luidruchtigere opties was die we op 72dB hebben getest. De 13 kookvoorinstellingen maken het gemakkelijk om het proces op gang te brengen. Kies uit biefstuk, zeevruchten, frietjes, diepvriesproducten, groenten en zelfs cake- en broodinstellingen. Je kunt ook kiezen voor een warmhoudstand die wordt ingeschakeld zodra je eten klaar is met koken, dus als je bijgerecht nog niet klaar is, hoef je je geen zorgen te maken dat je kippenvleugels koud worden.

Onze Ninja Foodi 14-in-1 8-qt XL review bevat meer details. De Instant Vortex 4-in-1 heteluchtfriteuse heeft modi voor bakken, braden, aan de lucht frituren en opwarmen van voedsel. Het heeft een slim bedieningspaneel aan de bovenkant van de machine met een draaiknop om de tijd en temperatuur te verhogen. We hebben de Instant Vortex 4-in-1 in de rode kleur geprobeerd, maar hij wordt geleverd in aqua, wit en zwart.

Het is heel netjes en gemakkelijk om door de keuken te bewegen, dus als je wilt dat een heteluchtfriteuse de maaltijden versnelt zonder een doorn in het oog te zijn of een heel aanrecht in beslag te nemen, is dit een topkeuze. Hoewel het niet de beste keuze is voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een heteluchtfriteuse, is de Instant Pot Pro Crisp een geniaal apparaat als je functies wilt verdubbelen (of ze met 1 wilt vermenigvuldigen). Het heeft in totaal 14 presets en kan worden gebruikt als een van de beste slowcookers als het geen heerlijke zelfgemaakte frietjes maakt. De Instant Vortex Plus 6-in-1 Air Fryer met ClearCook %26 OdourErase bouwt voort op de vorige versie, de Instant Vortex Plus, met een plastic venster in de mand en een lampje, waarmee u voedsel tijdens het koken in de gaten kunt houden, en heeft een ingebouwd filter om ook geuren te verminderen.

Vermogen en grootte zijn de belangrijkste factoren bij het vinden van de beste heteluchtfriteuse voor u. De Ninja heteluchtfriteuse die we het leukst vonden, heeft 1.550 watt aan vermogen, maar je kunt verwachten dat een oven met iets minder oomph ook solide resultaten oplevert. Zoals bij alle heteluchtfriteuses van het merk, is het snel voor te verwarmen en wordt het geleverd met slimme voorinstellingen voor gemakkelijke maaltijden. Voor meer veelzijdigheid bestaan er ook broodroosterovens die zowel aan de lucht kunnen bakken als toast, braden, bakken en braden.

Sinds de lancering van de broodrooster oven heteluchtfriteuse introduceerde Cuisinart ook een kleinere, niet-digitale versie met dezelfde functies en kwaliteitsprestaties, evenals een model van hetzelfde formaat met een grillpan die we graag willen testen. De COSORI Smart Wi-Fi Air Fryer alleen luchtfrietjes, dus het is geweldig voor diegenen die een budgetvriendelijke investering willen zonder de add-ons van opwarmen en bakken die je zult vinden bij Ninja en Instant heteluchtfriteuses. Mims gebruikt en hield al jaren van zijn Crux, die hij ontdekte toen hij allerlei keukengadgets testte voor Buzzfeed's Tasty voordat frituren aan de lucht een fenomeen werd. De trendy heteluchtfriteuse is een vrij eenvoudige kookmachine die extreem hete, snel circulerende lucht gebruikt om voedsel te flash-braden in een ingesloten frituurmand.

Misschien wilt u ook overwegen of de heteluchtfriteuse geschikt is voor het favoriete voedsel van uw gezin, zoals een rotisserie-kip of diepvriespizza's. De Ninja heeft ook heel eenvoudige bedieningselementen, terwijl sommige interfaces van de heteluchtfriteuse overdreven ingewikkeld waren of knoppen en wijzerplaten hadden die gewoon niet logisch waren. We ontdekten dat de luchtbakmodus geweldig is, vooral als je de verwijderbare scherpere borden gebruikt, en je kunt er een in de ene lade gebruiken om kip aan de lucht te bakken tijdens het bakken of roosteren van groenten in de andere lade om fajita's te maken of gewoon een uitgebalanceerde maaltijd. Gelukkig is hij niet alleen groot, de Instant Vortex Pro heteluchtfriteuse is ook zeer functioneel en biedt negen instellingen, waaronder de mogelijkheid om te bakken, braden, aan de lucht te bakken, uit te drogen en meer.

De Philips hoeft niet te worden voorverwarmd, wat een stap bespaart, maar het duurt langer om te koken dan andere heteluchtfriteuses. .