Kunnen heteluchtfriteuses in brand gaan?

HANNIBAL, Missouri (KHQA) Meer dan 770.000 heteluchtfriteuses en heteluchtfriteusovens worden teruggeroepen vanwege een ernstig veiligheidsrisico. Volgens een bericht van de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission op donderdag, kunnen sommige friteuses oververhit raken en een potentieel brandgevaar vormen. Dus ja, je heteluchtfriteuse kan in brand vliegen en zelfs ontploffen. Regelmatig geloven mensen dat heteluchtfriteuses vatbaar zijn voor brandgevaar.

Maar zelfs als ze over het algemeen gevaarlijk lijken, is het zeer onwaarschijnlijk dat een heteluchtfriteuse in brand vliegt. Net als veel andere elektronische apparaten kunnen heteluchtfriteuses ook in brand vliegen. Een heteluchtfriteuse kan niet in brand vliegen omdat heteluchtfriteuses niet vatbaar zijn voor brandrisico's. Dus met het juiste gebruik is de kans kleiner dat er een heteluchtfriteuse in brand vliegt.

Er zijn echter enkele zeldzame gevallen waarin een heteluchtfriteuse in brand vliegt als gevolg van de fout van een fabrikant of een fout van een gebruiker. Het been van één kind raakte gewond nadat een heteluchtfriteuse oververhit was geraakt. De heteluchtfriteuses en heteluchtfriteusovens kunnen oververhit raken, wat brand- en brandgevaar oplevert. Het deurscharnier van de koelkast kan breken, waardoor de deur loskomt wanneer de consument de openslaande deuren probeert te openen, wat een gevaar voor impactletsel vormt voor de consument.

De ijsniveau-detectorarm in de ijsblokjesmachine kan in stukken breken en in de ijsemmer vallen, wat een verstikkingsgevaar oplevert. De koffiekop kan barsten of breken wanneer er heet water in wordt gegoten, wat een brandgevaar oplevert. Het handvat van de keramische messen van Norwex kan tijdens gebruik breken, waardoor er gevaar voor scheuren ontstaat. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat een heteluchtfriteuse zo'n aanzienlijk gevaar oplevert, is het goed om altijd te weten hoe om te gaan met brandgevaar en wat het aantal noodoproepen is.

Meestal gebeurt dit vanwege de additieven en agressieve middelen die niet vriendelijk zijn voor de coating van de mand in de heteluchtfriteuse. Ja, u moet weten wat er kan gebeuren en wat u moet vermijden, maar de heteluchtfriteuse zelf is niet gevaarlijk. Het kan een dwaze oorzaak zijn, maar helaas is een veel voorkomende van heteluchtfriteuses die vuur krijgen het niet lezen van de veiligheidsinstructies. Zelfs als het onwaarschijnlijk is dat een heteluchtfriteuse in brand vliegt wanneer deze is uitgeschakeld, is het nog steeds beter om het apparaat los te koppelen wanneer het niet in gebruik is.

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission zei donderdag dat er 68 rapporten zijn geweest van Amerikaanse consumenten en 36 rapporten van Canadese consumenten van de heteluchtfriteuses die in brand vliegen, branden of smelten. Consumenten en 36 rapporten van Canadese consumenten van de heteluchtfriteuse of heteluchtfriteusovens die in brand vliegen, verbranden of smelten. Ik wens je meer succes met je volgende aankoop van een heteluchtfriteuse, ik heb al jaren zonder problemen heteluchtfriteuses. Je eten heeft misschien geen olie nodig om in een heteluchtfriteuse te koken, maar het kan geen kwaad om af en toe je heteluchtfriteuse in te vetten.

Wat ze negeren is het feit dat een heteluchtfriteuse het knapperigheid toevoegt met aanzienlijk minder oliën dan wat wordt gebruikt met standaard frituurtechnieken. Wat de sla betreft, ik weet echter niet zeker waarom je dit zou willen doen, het is waarschijnlijker dat je een puinhoop van je heteluchtfriteuse maakt dan eruit te komen als een lekkere snack. Daarom bevat deze sectie exacte uitleg van de redenen, zodat u voldoende kennis kunt opdoen om brand veroorzaakt door heteluchtfriteuses te voorkomen. Te veel voedsel in de mand voorkomt dat hete lucht vrij circuleert, wat resulteert in een ongelijk gekookte puinhoop.

Deze heteluchtfriteuses kunnen inzicht geven in uw resterende temperatuur en kooktijd, die u kunt aanpassen zonder dat u rechtstreeks met de heteluchtfriteuse hoeft te werken. Deze stof uit de talloze hoeveelheden voedsel waarmee hij het heeft gekookt, begon zich op te bouwen binnen het plafond van de heteluchtfriteuse.