Welke heteluchtfriteuses in brand steken?

Het been van één kind raakte gewond nadat een heteluchtfriteuse oververhit was geraakt. Best Buy heeft donderdag een terugroepactie uitgegeven voor meer dan 700.000 luchtfriteuses na berichten dat de machines in brand konden vliegen, brandwonden kunnen veroorzaken en smelten. De heteluchtfriteuses en heteluchtfriteuse kunnen oververhit raken, wat brand- en brandgevaar oplevert. Deze terugroepactie betreft de Insignia Digital Air Friteuses, Insignia Analoge Air Friteuses en Insignia Digital Air Friteuse Ovens, modelnummers NS-AF32DBK9, NS-AF50MBK9, NS-AF53DSS0, NS-AF53MSS0, NS-AF55DBK9, NS-AFO6DBK1 en NS-AFO6DSS0 SS1 verkocht door Best Buy.

De merknaam INSIGNIA staat op de boven- of voorkant van elke unit. Een label aan de onderkant van elke eenheid identificeert het merk INSIGNIA en het modelnummer. De heteluchtfriteuses en heteluchtfriteuse-ovens hebben een kookkamercapaciteit variërend van ongeveer 3,4 tot 10 liter, en plastic of kunststof en roestvrijstalen behuizingen in zwarte en roestvrijstalen afwerkingen. Best Buy heeft 68 rapporten ontvangen van US, S.

Consumenten en 36 rapporten van Canadese consumenten van de heteluchtfriteuse of heteluchtfriteuse ovens die in brand vliegen, verbranden of smelten. Deze omvatten zeven meldingen van kleine materiële schade en twee meldingen van verwondingen, waaronder een blessure aan het been van een kind. Best Buy Purchasing LLC, van Richfield, Minnesota Het deurscharnier van de koelkast kan breken, waardoor de deur loskomt wanneer de consument de openslaande deuren probeert te openen, wat een gevaar voor impactletsel vormt voor de consument. De ijsniveau-detectorarm in de ijsblokjesmachine kan in stukken breken en in de ijsemmer vallen, wat een verstikkingsgevaar oplevert.

De koffiekop kan barsten of breken wanneer er heet water in wordt gegoten, wat een brandgevaar oplevert. Het handvat van de keramische messen van Norwex kan tijdens gebruik breken, wat een gevaar voor scheuren oplevert. De federale wet verbiedt iedereen om producten te verkopen die onderworpen zijn aan een door de Commissie bevolen terugroepactie of een vrijwillige terugroepactie uitgevoerd in overleg met de CPSC. CPSC, gov is een officiële website van de regering van de Verenigde Staten.

De link die je hebt geselecteerd is voor een bestemming buiten de federale overheid. CPSC heeft geen controle over deze externe site of zijn privacybeleid en kan niet getuigen van de juistheid van de informatie die het bevat. Mogelijk wilt u het privacybeleid van de externe site bekijken, omdat de praktijken voor het verzamelen van informatie kunnen verschillen van de onze. Linken naar deze externe site houdt geen goedkeuring in van de site of de informatie die deze bevat door CPSC of een van zijn werknemers.

Een heteluchtfriteuse kan niet in brand vliegen omdat heteluchtfriteuses niet vatbaar zijn voor brandrisico's. Dus met het juiste gebruik is de kans kleiner dat u een heteluchtfriteuse tegenkomt om in brand te vliegen. Er zijn echter enkele zeldzame gevallen waarin een heteluchtfriteuse in brand vliegt als gevolg van de fout van een fabrikant of een fout van een gebruiker. Het wordt als normaal beschouwd dat een heteluchtfriteuse rookt, zolang u voedsel kookt dat veel vet bevat.

Dus hier zijn enkele manieren voor u uitgelegd die uitleggen wat u moet doen om ernstigere brandrisico's te voorkomen als uw heteluchtfriteuse in brand vliegt. In bepaalde situaties zijn er berichten dat de heteluchtfriteuse van een consument automatisch alleen was ingeschakeld zonder tussenkomst van een mens. Als u andere problemen heeft met uw heteluchtfriteuse en deze niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met het reparatie- en servicecentrum van uw heteluchtfriteuse voor verdere hulp. Over het algemeen is een heteluchtfriteuse geen elektronisch kookapparaat dat brand veroorzaakt en een levensbedreigende dodelijke situatie veroorzaakt.

Consumenten worden aangemoedigd om te stoppen met het gebruik van de teruggeroepen heteluchtfriteuses en heteluchtfriteusovens, en Best Buy biedt terugbetalingen aan winkelkrediet die in de winkel of online kunnen worden gebruikt. Na zorgvuldige inspectie en veel speculatie kwam hij tot het besef dat er een ontwerpfout was in de heteluchtfriteuse. Ik raad je aan om je heteluchtfriteuse niet te gebruiken als je problemen hebt opgemerkt met een versleten snoer dat warmte en vonken kan weglekken. Voedingsmiddelen die van nature grote hoeveelheden vet bevatten, zullen dit residu uiteindelijk sneller opbouwen in uw heteluchtfriteuse.

Voordat het apparaat zelfs maar wordt gestart, moet de gebruiker de gewenste kooktijd invoeren, waarin de heteluchtfriteuse automatisch wordt uitgeschakeld wanneer deze dat punt bereikt. Maximale heteluchtfriteuses die er zijn, beweren olievrije apparaten te zijn, vooral voor de voedingsmiddelen die al vet bevatten, zoals vlees. De teruggeroepen producten zijn de Insignia Digital Air Fryer, Insignia Analog Air Fryer en Insignia Digital Air Fryer Oven. Heteluchtfriteuses verminderen ook de hoeveelheid calorieën, vet en andere potentieel schadelijke elementen uit voedsel, dus het eten van voedsel gekookt door een heteluchtfriteuse is goed.

In normale gevallen, als een gebruiker alle juiste voorzorgsmaatregelen zou nemen bij het gebruik van een heteluchtfriteuse, zie ik niet in hoe een dergelijke gebeurtenis zich zou kunnen voordoen. .