Zijn heteluchtfriteuses het kopen waard?

Bottom line Air Fryers zijn al jaren trending, maar ze zijn alleen de moeite waard als ze bij je levensstijl passen. Als je een groot gezin hebt, duurt het te lang om een maaltijd te bereiden om een menigte tevreden te stellen. Maar voor stellen of mensen die op zoek zijn naar manieren om snelle maaltijden te bereiden met minder olie, zou het de perfecte keukenupgrade kunnen zijn. Gezien de grootte van de heteluchtfriteuse neemt hij ongeveer evenveel ruimte in beslag als een broodroosteroven, zo niet meer en zijn relatief beperkte capaciteit, is het moeilijk te suggereren dat elke keuken een heteluchtfriteuse nodig heeft.

U kunt alles doen wat een heteluchtfriteuse doet met minimale apparatuur en een normaal thuisbereik, vooral gezien de hoeveelheid opslagruimte die nodig is voor zelfs een kleinere, nog steeds omvangrijke heteluchtfriteuse. Een heteluchtfriteuse is sneller dan koken in de oven. Vanwege de snellere kooktijd en het kleinere formaat van een heteluchtfriteuse in vergelijking met uw oven, is hij energiezuiniger. Dit betekent dat het een milieuvriendelijkere kookoptie is en een optie die u op de (zeer) lange termijn (wat) geld bespaart.

Voor downsizers en lege nesters die kleinere maaltijden koken, kan de heteluchtfriteuse zo ongeveer de conventionele oven vervangen. Het wordt ook geleverd met vijf vooraf ingestelde opties, van gebakken goederen tot rundvlees en zeven functies, variërend van frituren aan de lucht tot roosteren. De spuds waren goed, maar dat was meer een zure room, cheddar en bieslook dan een heteluchtfriteuse. In deze uitleg en koopgids voor heteluchtfriteuse zal ik de beste toepassingen voor de trendy heteluchtfriteuse onderzoeken en de verschillende soorten luchtfrituurovens opsplitsen, samen met de gemiddelde kosten om u te helpen een beter geïnformeerde aankoop te doen.

Hoewel het veel sneller is dan bakken in een oven, duurt het frituren aan de lucht twee keer zo lang als frituren. Ik hou er niet van om mijn hele oven te verwarmen om een klein pond shishito-pepers te roosteren om te snacken en ze in de heteluchtfriteuse te blaren, gaf dezelfde resultaten met minder moeite. En hoewel het opwarmen in de heteluchtfriteuse snel is, omdat het niet nodig is om voor te verwarmen, kookt voedsel niet per se sneller. Mijn kleinere heteluchtfriteuse had alleen de capaciteit voor een kleine kip van drie pond, maar dat was meer dan genoeg om mijn gezin te voeden.

Omdat heteluchtfriteuses in wezen kleine conventieovens zijn, zijn ze geweldig voor het roosteren van groenten, vooral als je maar voor één of twee personen kookt. Maar als je tijdens de feestdagen vastzit aan ideeën en niet meer kalkoensandwiches en vleeswaren kunt uitstaan, hebben we heel veel verschillende recepten voor heteluchtfriteuses die je kunt proberen. Als je denkt aan het beste gefrituurde voedsel - kippenvleugels, gebakken kip, frietjes, mozzarellastokjes - zijn dat allemaal geweldige kandidaten voor een heteluchtfriteuse. Een heteluchtfriteuse is hier perfect voor, omdat hij alles kan maken, van knapperige spruitjes tot een snelle mokcake.

Als je je heteluchtfriteuse gaat gebruiken om items zoals ovenklaar, met batterijen beklede of kruimelgecoate vis, kipnuggets of ovenchips te koken, maken ze de items niet gezonder dan ze in de oven te koken. Je kunt een heteluchtfriteuse gebruiken om een reeks andere niet-gefrituurde voedingsmiddelen te maken, zoals pizza, spek, geroosterde knoflook, geroosterde noten, spruitjes en zelfs cakes.