Welke heteluchtfriteuses zijn het beste?

We hebben de 10 beste luchtfriteuses beoordeeld die je kunt kopen voor twee personen of grote gezinsmaaltijden, van Ninja, Instant, Philips, Cosori en meer We ontdekten dat de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 heteluchtfriteuse de beste zelfgemaakte frietjes maakte van elke heteluchtfriteuse die we hebben getest. Ze hadden een pluizig interieur en een knapperige buitenkant, met gelijkmatig gebruinde randen en overal consistent koken. Omdat er een verwijderbaar luchtbakinzetstuk is, kunt u ook de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 Air Fryer gebruiken om dingen zoals rijst of pasta op te warmen, die meestal door de sleuven in de heteluchtfriteuse vallen. Onze Instant Vortex Plus 6-in-1 heteluchtfriteuse met ClearCook en OdourErase review heeft meer details Onze Ninja Foodi DZ401 6-in-1 XL 2-mand Air Fryer review bevat meer details De Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven is een van onze favoriete broodroosterovens.

Het heeft een compact profiel dat uit het zicht kan worden opgevouwen en weggeklapt wanneer hij niet in gebruik is. Bij het frituren aan de lucht in de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven hebben we echt genoten van de grootte van het dienblad, dat genereuzer is dan veel heteluchtfriteuses in lade-stijl. Het maakte het verdelen van vlees of frietjes over de oven gemakkelijk, wat op zijn beurt de kooktijd versnelde. Je kunt de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven eenvoudig van binnenuit verlichten met een knop op het hoofdbedieningspaneel, wat betekent dat je je eten kunt controleren terwijl het kookt zonder de friteuse te openen.

Naast frituren aan de lucht, kan de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven aan de lucht braden, braden, bakken, uitdrogen, toast, bagels toasten en overschakelen naar een warmhoudstand. De onderkant van de oven gaat open voor gemakkelijker schoonmaken, maar er zijn nog steeds enkele gebieden die moeilijk met de hand te reinigen zijn. Onze Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven review bevat meer details. Kleinere huishoudens of mensen met minder keukenruimte zullen dol zijn op de Philips Essential airfryer XL, maar hij is duur voor de capaciteit en de gevel is een beetje rommelig.

Deze optie maakte serieus indruk op ons met zijn kookvermogen, maar we ontdekten dat het een van de luidruchtigere opties was die we op 72dB hebben getest. De 13 kookvoorinstellingen maken het gemakkelijk om het proces op gang te brengen. Kies uit biefstuk, zeevruchten, frietjes, diepvriesproducten, groenten en zelfs cake- en broodinstellingen. Je kunt ook kiezen voor een warmhoudstand die wordt ingeschakeld zodra je eten klaar is met koken, dus als je bijgerecht nog niet klaar is, hoef je je geen zorgen te maken dat je kippenvleugels koud worden.

Onze Ninja Foodi 14-in-1 8-qt XL review bevat meer details. De Instant Vortex 4-in-1 heteluchtfriteuse heeft modi voor bakken, braden, aan de lucht frituren en opwarmen van voedsel. Het heeft een slim bedieningspaneel aan de bovenkant van de machine met een draaiknop om de tijd en temperatuur te verhogen. We hebben de Instant Vortex 4-in-1 in de rode kleur geprobeerd, maar hij wordt geleverd in aqua, wit en zwart.

Het is heel netjes en gemakkelijk om door de keuken te bewegen, dus als je wilt dat een heteluchtfriteuse de maaltijden versnelt zonder een doorn in het oog te zijn of een heel aanrecht in beslag te nemen, is dit een topkeuze. Hoewel het niet de beste keuze is voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een heteluchtfriteuse, is de Instant Pot Pro Crisp een geniaal apparaat als je functies wilt verdubbelen (of ze met 1 wilt vermenigvuldigen). Het heeft in totaal 14 presets en kan worden gebruikt als een van de beste slowcookers als het geen heerlijke zelfgemaakte frietjes maakt. De Instant Vortex Plus 6-in-1 Air Fryer met ClearCook %26 OdourErase bouwt voort op de vorige versie, de Instant Vortex Plus, met een plastic venster in de mand en een lampje, waarmee u voedsel tijdens het koken in de gaten kunt houden, en heeft een ingebouwd filter om ook geuren te verminderen.

Vermogen en grootte zijn de belangrijkste factoren bij het vinden van de beste heteluchtfriteuse voor u. De Ninja heteluchtfriteuse die we het leukst vonden, heeft 1.550 watt aan vermogen, maar je kunt verwachten dat een oven met iets minder oomph ook solide resultaten oplevert. Dat gezegd hebbende, deze digitale heteluchtfriteuse van 4 liter heeft veel oomph voor de prijs en het is een geweldig formaat voor de meeste keukens. Net als bij ovens bieden de meeste heteluchtfriteuses een reeks kooktemperaturen, meestal tussen 100 en 400 graden Fahrenheit.

De hete lucht breekt het eten „eigenlijk frituren de randen”, Bruce Weinstein, auteur van het „The Essential Air Fryer Cookbook”, legde uit, zodat je nauwelijks olie hoeft te gebruiken. De trendy heteluchtfriteuse is een vrij eenvoudige kookmachine die extreem hete, snel circulerende lucht gebruikt om voedsel te flash-braden in een ingesloten frituurmand. Dit 12-in-1 apparaat bevat een speciaal knapperig deksel dat voedsel een knapperige, gouden afwerking geeft, en het heeft een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen om ongelukken tijdens koken onder druk en frituren in de lucht te voorkomen. Heteluchtfriteuses hebben echter glazen deksels zodat u uw maaltijd in de gaten kunt houden, maar de kooksappen blijven in de heteluchtfriteuse en in contact met het voedsel, waardoor het smakelijker maar niet zo gezond is.

En hoewel je wat olie moet gebruiken als je kookt met een heteluchtfriteuse, zeiden experts dat je er niet tonnen van hoeft te gebruiken. De Chefman blinkte uit in hamburgers aan de lucht en produceerde pasteitjes die er eigenlijk uitzagen alsof ze op een grill waren gekookt. We ontdekten dat de Philips Essential Airfryer XL veel slimme vooraf ingestelde kookmodi had, maar ze waren een beetje verwarrend. De heteluchtfriteuse zelf is een van de eenvoudigere modellen op deze lijst, met slechts één knop voor tijd en een andere om de temperatuur in te stellen, maar Bensimon zegt dat ze hem ongeveer 370 graden laat.

Ze zijn geweldig voor het opwarmen van voedsel zoals pizza, een heteluchtfriteuse maakt de korst niet rubberachtig zoals de magnetron, en bepaalde modellen, zoals broodroosterovencombo's, kunnen zelfs meerdere keukenapparatuur vervangen. We hebben meer dan 40 heteluchtfriteuses getest in het Good Housekeeping Institute Kitchen Appliances Lab, waaronder traditionele heteluchtfriteuses in mandstijl, heteluchtfriteuse ovens, heteluchtfriteuse, broodroosterovens en zelfs verschillende magnetrons en multifornuizen met luchtbakmogelijkheden. Wanneer u de Dash gebruikt, kunt u merken dat de baktijden in de lucht een beetje aan de lange kant zijn en dat u waakzaam wilt zijn over het gooien van uw frites en het omdraaien van uw kipkoteletten om gelijkmatig gebruinde en knapperige resultaten te krijgen. Een heteluchtfriteuse gaat net zo lang mee als u ervoor zorgt, hoewel er manieren zijn om een heteluchtfriteuse langer mee te laten gaan.

.