Wat is de prijs van heteluchtfriteuse?

Als je naar de Air Fryers hierboven hebt gekeken, maar je weet niet zeker of ze aan je behoeften zullen voldoen omdat ze één gerecht tegelijk koken, zal de Ninja Foodi 6-in-1 8-liter 2-Basket heteluchtfriteuse je laten glimlachen. Deze friteuse van Ninja is niet alleen groter dan normaal, hij heeft ook twee aparte manden van 4 liter die onafhankelijk kunnen koken. Je kunt twee verschillende gerechten of maaltijden tegelijk bereiden, een handige optie als je voor een gezin kookt. Het meegeleverde receptenboek bevat de geschatte kooktijden om twee verschillende gerechten tegelijkertijd af te maken, zodat je niet wacht tot de ene mand klaar is met koken terwijl de andere afkoelt.

Met een breder temperatuurbereik dan zijn 8-liter model, kan de Bella Pro Series 12,6-liter heteluchtfriteuse koken met temperaturen van 90 graden Fahrenheit tot 400 graden Fahrenheit. Omdat traditioneel gefrituurd voedsel meestal een knapperige buitenkant heeft, wordt een heteluchtfriteuse met een knapperige functie niet als een multifunctioneel fornuis beschouwd. Veel van de effectiviteit van een heteluchtfriteuse komt voort uit het hebben van een relatief kleine kookmand, zodat al die snel bewegende en hete lucht vaker en van dichterbij het voedsel raakt. Heteluchtfriteuses zijn vaak luider dan convectieovens omdat ze ventilatoren gebruiken om hete lucht rond het kookgedeelte te laten circuleren.

Omdat heteluchtfriteuses niet zoveel ruimte hoeven te vullen met hete bewegende lucht, koken heteluchtfriteuses meestal sneller voedsel dan convectieovens. De keukenlijn van Drew Barrymore omvat deze 6-liter heteluchtfriteuse met een matte plastic afwerking en digitale interface. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat liefhebbers van heteluchtfriteuse zeggen dat hun favoriete gadget kan doen. Mijn kleinere heteluchtfriteuse had alleen de capaciteit voor een kleine kip van drie pond, maar dat was meer dan genoeg om mijn gezin te voeden.

Met de stijgende populariteit van heteluchtfriteuses is de verscheidenheid aan modellen op de markt zo gegroeid dat het kiezen van het beste model voor uw behoeften verwarrend kan zijn. De Ninja Air Fryer heeft ook een dehydratatieoptie, een wenselijke voedselbereidingsmodus die niet op alle heteluchtfriteuses te vinden is. Deze grote heteluchtfriteuse heeft een capaciteit van acht liter, waardoor hij de perfecte keuze is voor het opkloppen van hapjes voor kleine feestjes of familiediners. Maar om echt een idee te krijgen van wat het wel en niet kan doen, raadpleegde ik een paar kookboeken met heteluchtfriteur-specifieke recepten zoals Air Fry Every Day en Skinnytaste One and Done voor andere opties buiten het vriesgangpad.

Nog beter, je kunt de Ninja Foodi 8-in-1 Air Fry Oven opklappen om aanrechtruimte te besparen wanneer je hem niet gebruikt. Deze XL heteluchtfriteuse met antiaanbaklaag is vaatwasmachinebestendig en heeft acht vooraf ingestelde kookfuncties, waardoor hij perfect is voor gemakkelijke gezinsmaaltijden. Als je gerechten en volledige maaltijden voor een gezin gaat bereiden met een heteluchtfriteuse, koop dan een groter model, ook al is het maar af en toe.