Wat zijn de beste en goedkoopste heteluchtfriteuses?

Als je naar de Air Fryers hierboven hebt gekeken, maar je weet niet zeker of ze aan je behoeften zullen voldoen omdat ze één gerecht tegelijk koken, zal de Ninja Foodi 6-in-1 8-liter 2-Basket heteluchtfriteuse je laten glimlachen. Deze friteuse van Ninja is niet alleen groter dan normaal, hij heeft ook twee aparte manden van 4 liter die onafhankelijk kunnen koken. Je kunt twee verschillende gerechten of maaltijden tegelijk bereiden, een handige optie als je voor een gezin kookt. Het meegeleverde receptenboek bevat de geschatte kooktijden om twee verschillende gerechten tegelijkertijd af te maken, zodat je niet wacht tot de ene mand klaar is met koken terwijl de andere afkoelt.

De Philips hoeft niet te worden voorverwarmd, wat een stap bespaart, maar het duurt langer om te koken dan andere heteluchtfriteuses. Het unieke ontwerp van zeesterren op de bodem van de heteluchtfriteuse helpt de luchtcirculatie en warmte gelijkmatig te verdelen, zodat uw voedsel grondig en snel kookt met minder olie. Als je veel mensen voedt die vaak van frites houden, is dit absoluut de beste heteluchtfriteuse en is het de kosten waard. Het past in negen sneetjes brood tegelijk, of een kalkoen van 12 pond en wordt geleverd met 10 kookinstellingen, waaronder braden, bakken, braden en aan de lucht bakken.

De heteluchtfriteusmand heeft een langwerpige vorm, waardoor meer in één laag kan worden gekookt dan ronde manden, wat een groot voordeel is als het gaat om uitdroging. Ze kosten meer dan gewone heteluchtfriteuses, maar als u op zoek bent naar een nieuwe snelkookpan of heteluchtoven, kan dit een goede manier zijn om de twee te consolideren en wat opslagruimte in uw keuken te besparen. De veelzijdige KitchenAid Digital Countertop Oven With Air Fryer bespaart aanrechtruimte door te dienen als broodrooster, heteluchtfriteuse en aanrechtoven in één. Laat je niet verleiden om dingen te kopen als onderdeel van de Prime Day-verkoop van heteluchtfriteuse, simpelweg omdat het voor een goede prijs is.

Ten slotte is de prijs zeer redelijk en zal deze vooral aantrekkelijk zijn voor mensen die er niet 100 procent zeker van zijn dat ze een heteluchtfriteuse willen. De Hairy Bikers, zijn onderweg en roepen moeders op om hun familiereceptenarchieven te ontgrendelen en heerlijke kookgeheimen voor thuis met de natie te delen. Heteluchtfriteuses zijn vaak luider dan convectieovens omdat ze ventilatoren gebruiken om hete lucht rond het kookgedeelte te laten circuleren. Met twee onafhankelijke manden is de Ninja Foodi 4-in-1 8-liter de eerste heteluchtfriteuse waarmee je twee gerechten tegelijk en bij verschillende temperaturen kunt bereiden.