Welke heteluchtfriteuse is het beste voor thuisgebruik?

We hebben de 10 beste luchtfriteuses beoordeeld die je kunt kopen voor twee personen of grote gezinsmaaltijden, van Ninja, Instant, Philips, Cosori en meer We ontdekten dat de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 heteluchtfriteuse de beste zelfgemaakte frietjes maakte van elke heteluchtfriteuse die we hebben getest. Ze hadden een pluizig interieur en een knapperige buitenkant, met gelijkmatig gebruinde randen en overal consistent koken. Omdat er een verwijderbaar luchtbakinzetstuk is, kunt u ook de Instant Pot Vortex Plus 6-Quart 6-in-1 Air Fryer gebruiken om dingen zoals rijst of pasta op te warmen, die meestal door de sleuven in de heteluchtfriteuse vallen. Onze Instant Vortex Plus 6-in-1 heteluchtfriteuse met ClearCook en OdourErase review heeft meer details Onze Ninja Foodi DZ401 6-in-1 XL 2-mand Air Fryer review bevat meer details De Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven is een van onze favoriete broodroosterovens.

Het heeft een compact profiel dat uit het zicht kan worden opgevouwen en weggeklapt wanneer hij niet in gebruik is. Bij het frituren aan de lucht in de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven hebben we echt genoten van de grootte van het dienblad, dat genereuzer is dan veel heteluchtfriteuses in lade-stijl. Het maakte het verdelen van vlees of frietjes over de oven gemakkelijk, wat op zijn beurt de kooktijd versnelde. Je kunt de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven eenvoudig van binnenuit verlichten met een knop op het hoofdbedieningspaneel, wat betekent dat je je eten kunt controleren terwijl het kookt zonder de friteuse te openen.

Naast frituren aan de lucht, kan de Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven aan de lucht braden, braden, bakken, uitdrogen, toast, bagels toasten en overschakelen naar een warmhoudstand. De onderkant van de oven gaat open voor gemakkelijker schoonmaken, maar er zijn nog steeds enkele gebieden die moeilijk met de hand te reinigen zijn. Onze Ninja Foodi 8-in-1 Flip Mini Oven review bevat meer details. Kleinere huishoudens of mensen met minder keukenruimte zullen dol zijn op de Philips Essential airfryer XL, maar hij is duur voor de capaciteit en de gevel is een beetje rommelig.

Deze optie maakte serieus indruk op ons met zijn kookvermogen, maar we ontdekten dat het een van de luidruchtigere opties was die we op 72dB hebben getest. De 13 kookvoorinstellingen maken het gemakkelijk om het proces op gang te brengen. Kies uit biefstuk, zeevruchten, frietjes, diepvriesproducten, groenten en zelfs cake- en broodinstellingen. Je kunt ook kiezen voor een warmhoudstand die wordt ingeschakeld zodra je eten klaar is met koken, dus als je bijgerecht nog niet klaar is, hoef je je geen zorgen te maken dat je kippenvleugels koud worden.

Onze Ninja Foodi 14-in-1 8-qt XL review bevat meer details. De Instant Vortex 4-in-1 heteluchtfriteuse heeft modi voor bakken, braden, aan de lucht frituren en opwarmen van voedsel. Het heeft een slim bedieningspaneel aan de bovenkant van de machine met een draaiknop om de tijd en temperatuur te verhogen. We hebben de Instant Vortex 4-in-1 in de rode kleur geprobeerd, maar hij wordt geleverd in aqua, wit en zwart.

Het is heel netjes en gemakkelijk om door de keuken te bewegen, dus als je wilt dat een heteluchtfriteuse de maaltijden versnelt zonder een doorn in het oog te zijn of een heel aanrecht in beslag te nemen, is dit een topkeuze. Hoewel het niet de beste keuze is voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een heteluchtfriteuse, is de Instant Pot Pro Crisp een geniaal apparaat als je functies wilt verdubbelen (of ze met 1 wilt vermenigvuldigen). Het heeft in totaal 14 presets en kan worden gebruikt als een van de beste slowcookers als het geen heerlijke zelfgemaakte frietjes maakt. Door Carrie-Ann Skinner laatst bijgewerkt 21 juni 22 De Instant Vortex Plus 6-in-1 Air Fryer met ClearCook %26 OdourErase bouwt voort op de vorige iteratie, de Instant Vortex Plus, met een plastic venster in de mand, en een licht, waarmee u voedsel tijdens het koken in de gaten kunt houden, en heeft een ingebouwd filter om vermindert ook geuren.

Als u een budgetvriendelijke heteluchtfriteuse wilt die even stijlvol als effectief is, dan is de Cosori Pro LE Air Fryer L501 het overwegen waard. In tegenstelling tot alle heteluchtfriteuses die we eerder hebben getest, bevindt het LED- en aanraakbedieningspaneel zich op de glanzende bovenkant van deze keukengadget, waardoor een gestroomlijnde look ontstaat. De T21-heteluchtfriteuse van Proscenic kan op afstand worden bediend vanaf uw smartphone en kan zelfs worden geïntegreerd met Amazon Alexa, zodat u uw stem kunt gebruiken om het in plaats daarvan te laten koken. Op test heeft de T21 solide werk geleverd door frietjes en kippenvleugels gelijkmatig bruin te maken, maar we ontdekten dat het niet helemaal kon bereiken dat bevredigende crunch rivaliserende heteluchtfriteuses beheren.

Naast frituren aan de lucht kan het ook bakken, grillen en braden. We vonden de T21 eenvoudig te gebruiken, met handmatige tijd- en temperatuurregelaars, naast acht presets voor het koken van alles, van frietjes en pizza tot cake, spek en zelfs biefstuk. Het is echter een omvangrijk apparaat. In feite hebben we meer dan 12 maanden geprobeerd om enkele van onze favoriete gerechten te bereiden in deze keukengadget.

We ontdekten dat een heteluchtfriteuse kan wedijveren met KFC als het gaat om gebakken kip, en was ook het antwoord als het ging om het creëren van knapperig, knapperig knetteren op buikspek. Carrie-Ann Skinner is Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, met 13 jaar daarvan besteed aan het behandelen van alles wat met technologie te maken heeft. Carrie is gespecialiseerd in slimme huishoudelijke apparaten zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, standmixers en koffiemachines. De meeste van de beste heteluchtfriteuses hieronder worden geleverd met manden in lade-stijl die het gemakkelijk maken om voedsel toe te voegen en te verwijderen, en het op te schudden om een goede keuken te garanderen.

Ze hebben een verwarmingsmechanisme en een ventilator die hete lucht rond het voedsel blaast, waardoor een bruinend en knapperig effect ontstaat dat vergelijkbaar is met een friteuse (maar zonder alle toegevoegde olie). De Instant Vortex Plus 6-in-1 Air Fryer met ClearCook %26 OdourErase bouwt voort op de vorige versie, de Instant Vortex Plus, met een plastic venster in de mand en een lampje, waarmee u voedsel tijdens het koken in de gaten kunt houden, en heeft een ingebouwd filter om ook geuren te verminderen. Het heeft zes instellingen die vooraf zijn ingesteld met aanbevolen (maar instelbare) kooktemperaturen en -tijden, waaronder Air Fry, Bake, Roast, Reheat, Broil en Dehydrate. Dit betekent wel dat je alleen droog voedsel kunt koken in de COSORI Smart Wi-Fi Air Fryer, omdat het niet de mogelijkheid heeft om het luchtbakinzetstuk te verwijderen.

De besturingseenheid heeft modi voor maximaal knapperig, frituren aan de lucht, braden, bakken, opwarmen, lucht braden en dehydrateren, en er zijn ook eenvoudige bedieningselementen voor temperatuur en timing om te schakelen terwijl uw eten kookt. Voor een iets groter model met vergelijkbare eenvoudige functionaliteit wendt Zosima Fulwell, oprichter van Cooking with Mama Z, zich tot haar Tower T17021 Family Size Air Fryer. Dit 12-in-1 apparaat bevat een speciaal knapperig deksel dat voedsel een knapperige, gouden afwerking geeft, en het heeft een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen om ongelukken tijdens koken onder druk en frituren in de lucht te voorkomen. Auberginefrietjes waren knapperig aan de buitenkant en zacht in het midden zonder brij; Kippenlucht in zuidelijke stijl gebakken tot perfect goudbruin en ontbijtbundels hielden perfect luchtige eieren met een schilferige korst.

Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan accessoires, waaronder twee rekken, een pizzasteen, een luchtfrituurmand en meer, en het heeft een extra breed temperatuurbereik van 80 tot 480 graden Fahrenheit. .